Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364


Badkamer laten ontstoppen door onze loodgieter in Purmerend

Een verstopping in je badkamer kan je dag behoorlijk in het roet gooien. Je kunt geen gebruik maken van je douche of bad, waardoor fris voor de dag komen al een uitdaging wordt! Gelukkig staat onze loodgieter in Purmerend 24/7 voor je klaar om je binnen een dag van je verstopping in de badkamer af te helpen! Op deze pagina vind je een aantal tips die je zelf zou kunnen toepassen. Kom je er echt niet uit dan zijn wij slechts 1 belletje verwijderd om in actie te komen.


Binnen een dag ter plaatse


Zeer ervaren loodgieters


Lokale loodgieters in Purmerend


Eerlijk over ons tarief


Bel 24/7 0851302364

Wat kunnen wij voor je ontstoppen?


Wat je beter niet kunt doen bij een verstopping in je badkamer


Had je net even de douche nodig om er fris uit te zien voor een belangrijke afspraak, of kun je nu niet de kinderen in bad doen door een verstopping? Dan wil je zo snel mogelijk zorgen dat de verstopping verholpen is. Voor je allerlei dingen gaat proberen geven wij je graag een aantal tips wat je bij een verstopte badkamer beter niet kunt doen!

• Chemische ontstoppers mixen . Het gebruik van een enkele chemische ontstopper is al af te raden door de grote kans op schades. Wanneer je dit (per ongeluk) mixt wanneer het eerste middel niet gewerkt heeft, ontstaan er al helemaal gevaarlijke situaties. Ons advies, doe het niet!

• Verstopping met water bestrijden. Waterdruk kan de verstopping een stuk verplaatsen in de afvoer, maar het zal niet de verstopping verhelpen. Het zorgt enkel voor meer stilstaand water of zelfs een overstroming!

• Onbehouden te werk gaan. Helaas kennen wij meerdere gevallen waarbij men zelf de verstopping heeft verholpen, maar wel ten koste van het sanitair door te hardhandig aan de slag te gaan met bijvoorbeeld de ontstoppingsveer. Ga dus altijd voorzichtig te werk!

badkamer verstopping verhelpen Purmerend
badkamer verstopping tips Purmerend

Zo verhelp je een verstopping in de badkamer


Verwijder achtergebleven resten. Trek een rubberenhandschoen aan en controleer het doucheputje op achtergebleven haren. Het verwijderen van deze resten kan vaak al een groot verschil maken!

Gebruik een plopper. De traditionele ontstopper kan uitkomst bieden bij met name een verstopte badkuip. Beweeg de plopper voorzichtig heen en weer en kijk of de verstopping loskomt.

Gebruik een ontstoppingsveer De ontstoppingsveer heeft een groot risico op bijkomende schades wanneer hij niet juist gehanteerd wordt, maar is wel erg handig om een verstopping uit de afvoer te verwijderen. Gebruik hem alleen wanneer je weet wat je doet!

Vandaag nog een loodgieter in Purmerend nodig om de klus te klaren?


ontstopper Almere inschakelen Wij hopen dat de tips op deze pagina je een zet in de goede richting hebben geven. Tegelijkertijd beseffen wij ons dat deze tips enkel bij oppervlakkige verstoppingen helpen of de oplossing van tijdelijke aard is. Hebben de tips in jouw situatie niet geholpen, is de situatie te heftig om zelf aan te pakken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan staan onze loodgieters 24/7 klaar in Purmerend om de verstopping te verhelpen.

Onze ontstoppers werken lokaal in Purmerend en zijn altijd in de buurt om bij spoed direct in actie te komen. Hierdoor is onze reactiesnelheid een stuk sneller dan andere ontstoppers, negen van de tien klanten helpen wij dezelfde dag nog! Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde loodgieters die hoogwaardige materialen tot hun beschikking hebben. Hiermee brengen zij eerst de verstopping volledig in kaart, vertellen jou als klant wat de oorzaak is en hoe we het gaan verhelpen, we berekenen het bijbehorende prijskaartje en gaan pas aan de slag wanneer jij hier akkoord mee bent. Na afloop ontvang je ook nog eens professioneel advies hoe je een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Met deze heldere werkwijze hebben wij al vele huishoudens in Purmerend van een verstopping af geholpen. Ben jij de volgende? Bel dan snel om direct een afspraak in te plannen!


Professionele loodgieters uit Purmerend


Elke moment van de dag beschikbaar


Eerlijk ontstop tarief


100% tevreden klanten!

Hier rijden onze loodgieters in Purmerend


Doordat onze ontstoppers lokaal werken in Purmerend zijn zij altijd in de buurt om direct in actie te komen! Daarom zijn wij bij spoed de partij die het snelst kan handelen in Purmerend en omgeving. Onze loodgieters zijn 24/7 beschikbaar om verstoppingen in heel Purmerend en omgeving te verhelpen, ongeacht de dag, tijdstip of de locatie!

Van de Purmer-Zuid tot aan Gors-Noord en Overwhere-Zuid, door heel Purmerend hebben wij huishoudens van een vervelende verstopping af geholpen. Met de juiste apparatuur, een passie voor zijn vak, duidelijke uitleg en vriendelijke tarieven staan onze ontstoppers klaar om ook bij jou de verstopping binnen een dag te verhelpen!


Meer informatie
Ontstoppingsdienst Purmerend

Onze werkwijze


1

Binnen een dag een loodgieter in Purmerend

Meld je verstopping bij ons via het formulier of telefonisch wanneer het echt spoed betreft. Wij nemen direct contact op met een van onze beschikbare loodgieters in Purmerend om het probleem razendsnel en vooral goed verholpen te hebben. Negen van de tien klanten weten wij dezelfde dag nog te helpen!

2

Langdurige oplossing

Onze ontstoppers brengen elke verstopping uitvoerig in kaart en brengen vervolgens de klant op de hoogte van de te nemen stappen en bijhorende kosten voor we aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat we een verstopping niet alleen aan de oppervlakte verstoppen, maar alle achterliggende oorzaken ook verholpen zijn. Zo ben je als klant verzekerd dat ook na dat wij weg zijn de verstopping weg blijft!

3

Advies voor de toekomst

Een verstopping kan veroorzaakt worden door slijtage, maar vaker wordt een verstopping veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom geven onze loodgieters na de ontstopping altijd advies over wat je zelf kunt doen om een terugkerende verstopping te voorkomen! Stel gerust alle vragen die je hebt gezien het onze missie is om de verstopping niet alleen nu te verhelpen, maar ook te zorgen dat deze niet meer terugkomt.

Referenties in Purmerend


Prima en snelle service

Stephan Kluze, Purmerend


's ochtends gebeld en 's middags weer gebruik kunnen maken van het toilet, bedankt Roan!

Fam Rijnhart, Purmerend


Gootsteen binnen mum van tijd ontstopt, super service

Fam Franken, Purmerend