Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364


Kosten van een loodgieter in Purmerend

Als het niet lukt om een verstopping in huis zelf te verhelpen en het tijd wordt om een loodgieter in te schakelen, wil je zeker weten dat de verstopping goed verholpen wordt maar uiteraard ook weten wat je daarvoor moet betalen! Daarom brengen onze loodgieters altijd eerst de lekkage goed in beeld. Vervolgens vertellen wij de stappen die wij moeten nemen om de lekkage te verhelpen, welke materialen wij daarvoor inzetten, hoeveel tijd het gaat kosten en of er eventuele schades hersteld moeten worden. Hierna volgt een prijsopgave en gaan wij pas aan de slag als je hier 100% akkoord mee bent. Zo weet je zeker dat je goed geholpen bent en niet onnodig teveel betaald!


Bel 24/7 0851302364


loodgieter Purmerend kosten

Wat kunnen wij voor je ontstoppen?Dit kost een loodgieter in Purmerend

Eerlijke tarieven voor vakkundig werk

Wanneer het tijd is om een loodgieter in te schakelen is het wel zo prettig vooraf te weten wat dit je gaat kosten. Daarom brengen wij bij elke aanvraag eerst de volledige verstopping in kaart. Wij brengen de klant op de hoogte van de stappen die genomen dienen te worden om de verstopping te verhelpen, welke materialen hiervoor benodigd zijn en hoeveel tijd dit gaat kosten. Vervolgens krijgt de klant een prijsopgave en wanneer deze akkoord is gaat onze ontstopper aan de slag! Na afloop krijg je ook nog eens professioneel advies over hoe je een verstopping in de toekomst kunt voorkomen.

Graag zouden wij je hier al het tarief noemen voor jouw specifieke verstopping. Dit kan echter pas als wij alle details over de verstopping weten, om onjuiste prijsopgaves te voorkomen. Zo speelt onder andere de locatie van de verstopping in rol, de mate van verstopping, de materialen die nodig zijn om de verstopping te verhelpen en eventuele schades te herstellen, de hoeveelheid tijd die in de klus gaat zitten en op hoeveel plekken de verstopping zich bevindt. Door al deze factoren is het niet mogelijk een vast tarief voor een ontstopping te noemen. Wel hebben onze klanten de zekerheid dat onze loodgieters een transparante, eerlijke en vriendelijk tarief hanteren en je als klant van te voren volledig op de hoogte bent voor wij de klus starten. Wil jij weten wat wij in jou specifieke geval kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om duidelijkheid te krijgen!

Referenties in Purmerend


Prima en snelle service

Stephan Kluze, Purmerend


's ochtends gebeld en 's middags weer gebruik kunnen maken van het toilet, bedankt Roan!

Fam Rijnhart, Purmerend


Gootsteen binnen mum van tijd ontstopt, super service

Fam Franken, Purmerend

Onze werkwijze


1

Binnen een dag een loodgieter in Purmerend

Meld je verstopping bij ons via het formulier of telefonisch wanneer het echt spoed betreft. Wij nemen direct contact op met een van onze beschikbare loodgieters in Purmerend om het probleem razendsnel en vooral goed verholpen te hebben. Negen van de tien klanten weten wij dezelfde dag nog te helpen!

2

Langdurige oplossing

Onze ontstoppers brengen elke verstopping uitvoerig in kaart en brengen vervolgens de klant op de hoogte van de te nemen stappen en bijhorende kosten voor we aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat we een verstopping niet alleen aan de oppervlakte verstoppen, maar alle achterliggende oorzaken ook verholpen zijn. Zo ben je als klant verzekerd dat ook na dat wij weg zijn de verstopping weg blijft!

3

Advies voor de toekomst

Een verstopping kan veroorzaakt worden door slijtage, maar vaker wordt een verstopping veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom geven onze loodgieters na de ontstopping altijd advies over wat je zelf kunt doen om een terugkerende verstopping te voorkomen! Stel gerust alle vragen die je hebt gezien het onze missie is om de verstopping niet alleen nu te verhelpen, maar ook te zorgen dat deze niet meer terugkomt.