Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364


Onze loodgieter ontstopt jouw riool in Purmerend

Een verstopte riolering is geen pretje. Het gaat vaak gepaard met een rioollucht die zich door het huis verspreid en heeft als gevolg dat voorzieningen zoals het toilet niet meer te gebruiken zijn. Kortom, daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Onze loodgieters zijn experts in het verhelpen van een verstopt riool en staan klaar om je binnen een dag uit de brand te helpen! Wil je het eerst zelf proberen? Dan vind je op deze pagina een aantal bruikbare tips. Wanneer je er niet uitkomt dan is onze ontstopper altijd in de buurt om vandaag nog in actie te komen.


Binnen een dag ter plaatse


Zeer ervaren loodgieters


Lokale loodgieters in Purmerend


Eerlijk over ons tarief


Bel 24/7 0851302364

Wat kunnen wij voor je ontstoppen?


Zelf je riool ontstoppen? Let hier op!


Door alle ongemakken die een verstopt riool met zich meebrengt wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Hierdoor grijpen mensen naar de meeste resolute oplossingen om maar snel van de verstopping af te zijn. Helaas kan dit bijkomende schades als gevolg hebben wat de verstopping eerder erger maakt dan verhelpt. Speciaal daarom hebben wij een aantal tips geformuleerd over wat je bij een verstopt riool beter niet kunt doen.

• Chemische ontstoppers zijn een risico! Chemische ontstoppers lijken uiterst effectief, maar kunnen zelfs iets te effectief zijn doordat ze een groot risico op beschadigingen aan leidingen met zich meebrengen. Ook loop je het risico per ongeluk componenten te mengen wanneer je meer dan 1 chemische ontstopper probeert, met mogelijk ernstige gevolgen voor je luchtwegen!

• Een ontstoppingsveer is niet zonder gevaren. De ontstoppingsveer wordt gebruikt om een verstopping snel te verhelpen. Door zijn vorm en materiaal heeft het een bijkomend risico dat het je sanitair en leidingen beschadigd, ga dus altijd voorzichtig met een ontstoppingsveer om!

• Sifon los halen? Doe dit dan alleen als je hem ook goed weet terug te plaatsen. Wanneer je hier niet heel handig in bent is het aan te raden een professionele ontstopper in te schakelen.

Tips riool ontstoppen Purmerend
Tips riool ontstoppen Purmerend

Zo ontstop je zelf je riolering in Purmerend


Verstopping met de hand ontstoppen. Wanneer duidelijk zichtbaar is dat een voorwerp of ander restant de verstopping veroorzaakt, kun je met rubberen handschoenen aan de verstopping handmatig verhelpen. Wanneer dit niet helpt dan heeft de verstopping helaas een andere oorzaak.

Gebruik een plopper, de traditionele ontstopper. Maak het rubber flexibel door hem even onder de warme kraan te houden en plaats vervolgens de plopper boven de verstopping. Beweeg hem voorzichtig heen en weer en bekijk of dit uitkomst biedt.

Controleer de filters in huis. Bij verschillende huishoudapparatuur zoals de droger of wasmachine zit een filter ingebouwd. Hier kan vuil zich ophopen wat zorgt voor een verstopping. Reinig de filter in warm water en plaats deze terug om te kijken of dit uitkomst biedt!

Vandaag nog een loodgieter in Purmerend nodig om de klus te klaren?


ontstopper Almere inschakelen Wij hopen dat de tips op deze pagina je een zet in de goede richting hebben geven. Tegelijkertijd beseffen wij ons dat deze tips enkel bij oppervlakkige verstoppingen helpen of de oplossing van tijdelijke aard is. Hebben de tips in jouw situatie niet geholpen, is de situatie te heftig om zelf aan te pakken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan staan onze loodgieters 24/7 klaar in Purmerend om de verstopping te verhelpen.

Onze ontstoppers werken lokaal in Purmerend en zijn altijd in de buurt om bij spoed direct in actie te komen. Hierdoor is onze reactiesnelheid een stuk sneller dan andere ontstoppers, negen van de tien klanten helpen wij dezelfde dag nog! Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde loodgieters die hoogwaardige materialen tot hun beschikking hebben. Hiermee brengen zij eerst de verstopping volledig in kaart, vertellen jou als klant wat de oorzaak is en hoe we het gaan verhelpen, we berekenen het bijbehorende prijskaartje en gaan pas aan de slag wanneer jij hier akkoord mee bent. Na afloop ontvang je ook nog eens professioneel advies hoe je een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Met deze heldere werkwijze hebben wij al vele huishoudens in Purmerend van een verstopping af geholpen. Ben jij de volgende? Bel dan snel om direct een afspraak in te plannen!


Professionele loodgieters uit Purmerend


Elke moment van de dag beschikbaar


Eerlijk ontstop tarief


100% tevreden klanten!

Hier rijden onze loodgieters in Purmerend


Doordat onze ontstoppers lokaal werken in Purmerend zijn zij altijd in de buurt om direct in actie te komen! Daarom zijn wij bij spoed de partij die het snelst kan handelen in Purmerend en omgeving. Onze loodgieters zijn 24/7 beschikbaar om verstoppingen in heel Purmerend en omgeving te verhelpen, ongeacht de dag, tijdstip of de locatie!

Van de Purmer-Zuid tot aan Gors-Noord en Overwhere-Zuid, door heel Purmerend hebben wij huishoudens van een vervelende verstopping af geholpen. Met de juiste apparatuur, een passie voor zijn vak, duidelijke uitleg en vriendelijke tarieven staan onze ontstoppers klaar om ook bij jou de verstopping binnen een dag te verhelpen!


Meer informatie
Ontstoppingsdienst Purmerend

Onze werkwijze


1

Binnen een dag een loodgieter in Purmerend

Meld je verstopping bij ons via het formulier of telefonisch wanneer het echt spoed betreft. Wij nemen direct contact op met een van onze beschikbare loodgieters in Purmerend om het probleem razendsnel en vooral goed verholpen te hebben. Negen van de tien klanten weten wij dezelfde dag nog te helpen!

2

Langdurige oplossing

Onze ontstoppers brengen elke verstopping uitvoerig in kaart en brengen vervolgens de klant op de hoogte van de te nemen stappen en bijhorende kosten voor we aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat we een verstopping niet alleen aan de oppervlakte verstoppen, maar alle achterliggende oorzaken ook verholpen zijn. Zo ben je als klant verzekerd dat ook na dat wij weg zijn de verstopping weg blijft!

3

Advies voor de toekomst

Een verstopping kan veroorzaakt worden door slijtage, maar vaker wordt een verstopping veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom geven onze loodgieters na de ontstopping altijd advies over wat je zelf kunt doen om een terugkerende verstopping te voorkomen! Stel gerust alle vragen die je hebt gezien het onze missie is om de verstopping niet alleen nu te verhelpen, maar ook te zorgen dat deze niet meer terugkomt.

Referenties in Purmerend


Prima en snelle service

Stephan Kluze, Purmerend


's ochtends gebeld en 's middags weer gebruik kunnen maken van het toilet, bedankt Roan!

Fam Rijnhart, Purmerend


Gootsteen binnen mum van tijd ontstopt, super service

Fam Franken, Purmerend