Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364


Loodgieter in Purmerend die jouw gootsteen ontstopt

Last van een verstopte gootsteen in huis? Grote kans dat de lucht zich al aan het verspreiden is en de vaat zich behoorlijk opstapelt. Een verstopte gootsteen kan voor serieus ongemak zorgen. Om snel van je verstopte gootsteen af te zijn hebben wij op deze pagina een paar tips verzameld die je zou kunnen toepassen. Heb je haast, dan staat onze loodgieter 24/7 klaar om de gootsteen professioneel en blijvend te ontstoppen. Doordat wij lokaal werken in Purmerend zijn wij de partij met de snelste responsetijd in de regio!


Binnen een dag ter plaatse


Zeer ervaren loodgieters


Lokale loodgieters in Purmerend


Eerlijk over ons tarief


Bel 24/7 0618136294

Wat kunnen wij voor je ontstoppen?


Voor je zelf je gootsteen ontstopt

Wanneer je een verstopte gootsteen aantreft wil je eerst zeker weten dat je zelf alles geprobeerd hebt voor je een ontstopper inschakelt. In ‘the heat of the moment’ proberen mensen de gekste dingen uit om de verstopping verholpen te krijgen. Helaas halen sommige probeersels meer schade uit dan de verstopping zelf, daarom hebben we een paar tips geformuleerd wat je in het geval van een verstopte gootsteen beter niet kunt doen.

• De kraan laten lopen. Het gewicht van het water gaat helaas niet je gootsteen vrij maken van de verstopping. Sterker nog, gezien het water niet weg kan lopen kan het alleen maar omhoog, met als gevolg een overstroming.

• Chemische ontstoppers proberen. Door de chemische componenten hebben deze ontstoppers de eigenschap voor veel 'bijschades' te zorgen. De verstopping is verholpen, maar vaak ten koste van de leidingen. Ook loop je het risico chemische componenten te mixen wanneer de eerste ontstopper niet werkt, met serieuze gevolgen voor je gezondheid. Ons advies: blijf weg van de chemische ontstopper!

• Zelf de sifon ontstoppen. Denk je zeker te weten dat de verstopping in de sifon zit? Dan zit er maar een ding op, de sifon los halen en reinigen. Doe dit alleen wanneer je weet hoe je hem loshaalt en terugplaatst, anders loop je het risico op bijkomende schades en lekkages na de ontstopping.

Gootsteen ontstoppen Purmerend
Gootsteen ontstoppen Purmerend

Zelf je gootsteen in Purmerend ontstoppen


Verwijder zichtbare blokkades. Achtergebleven etensresten of andere elementen die niet vanzelf weglopen, dien je handmatig te verwijderen om de gootsteen weer door te laten lopen. Trek hierbij altijd rubberen handschoenen aan.

Gebruik de plopper. Beter bekend als de traditionele ontstopper! De plopper beweeg je heen en weer op de afvoer van de gootsteen om zo de verstopping los te weken. Bij een oppervlakkige verstopping kan dit uitkomst bieden!

Gebruik een ontstoppingsveer. Heb je al wat ervaring met het ontstoppen van je gootsteen dan zou je een ontstoppingsveer kunnen toepassen. Hiermee plaats je de veer in de afvoer en verwijder je resten uit de afvoer. Pas op, de kans op beschadigingen is groot dus gebruik de veer enkel wanneer je hier ervaren in bent!

Vandaag nog een loodgieter in Purmerend nodig om de klus te klaren?


ontstopper Almere inschakelen Wij hopen dat de tips op deze pagina je een zet in de goede richting hebben geven. Tegelijkertijd beseffen wij ons dat deze tips enkel bij oppervlakkige verstoppingen helpen of de oplossing van tijdelijke aard is. Hebben de tips in jouw situatie niet geholpen, is de situatie te heftig om zelf aan te pakken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan staan onze loodgieters 24/7 klaar in Purmerend om de verstopping te verhelpen.

Onze ontstoppers werken lokaal in Purmerend en zijn altijd in de buurt om bij spoed direct in actie te komen. Hierdoor is onze reactiesnelheid een stuk sneller dan andere ontstoppers, negen van de tien klanten helpen wij dezelfde dag nog! Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde loodgieters die hoogwaardige materialen tot hun beschikking hebben. Hiermee brengen zij eerst de verstopping volledig in kaart, vertellen jou als klant wat de oorzaak is en hoe we het gaan verhelpen, we berekenen het bijbehorende prijskaartje en gaan pas aan de slag wanneer jij hier akkoord mee bent. Na afloop ontvang je ook nog eens professioneel advies hoe je een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Met deze heldere werkwijze hebben wij al vele huishoudens in Purmerend van een verstopping af geholpen. Ben jij de volgende? Bel dan snel om direct een afspraak in te plannen!


Professionele loodgieters uit Purmerend


Elke moment van de dag beschikbaar


Eerlijk ontstop tarief


100% tevreden klanten!

Hier rijden onze loodgieters in Purmerend


Doordat onze ontstoppers lokaal werken in Purmerend zijn zij altijd in de buurt om direct in actie te komen! Daarom zijn wij bij spoed de partij die het snelst kan handelen in Purmerend en omgeving. Onze loodgieters zijn 24/7 beschikbaar om verstoppingen in heel Purmerend en omgeving te verhelpen, ongeacht de dag, tijdstip of de locatie!

Van de Purmer-Zuid tot aan Gors-Noord en Overwhere-Zuid, door heel Purmerend hebben wij huishoudens van een vervelende verstopping af geholpen. Met de juiste apparatuur, een passie voor zijn vak, duidelijke uitleg en vriendelijke tarieven staan onze ontstoppers klaar om ook bij jou de verstopping binnen een dag te verhelpen!


Meer informatie
Ontstoppingsdienst Purmerend

Onze werkwijze


1

Binnen een dag een loodgieter in Purmerend

Meld je verstopping bij ons via het formulier of telefonisch wanneer het echt spoed betreft. Wij nemen direct contact op met een van onze beschikbare loodgieters in Purmerend om het probleem razendsnel en vooral goed verholpen te hebben. Negen van de tien klanten weten wij dezelfde dag nog te helpen!

2

Langdurige oplossing

Onze ontstoppers brengen elke verstopping uitvoerig in kaart en brengen vervolgens de klant op de hoogte van de te nemen stappen en bijhorende kosten voor we aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat we een verstopping niet alleen aan de oppervlakte verstoppen, maar alle achterliggende oorzaken ook verholpen zijn. Zo ben je als klant verzekerd dat ook na dat wij weg zijn de verstopping weg blijft!

3

Advies voor de toekomst

Een verstopping kan veroorzaakt worden door slijtage, maar vaker wordt een verstopping veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom geven onze loodgieters na de ontstopping altijd advies over wat je zelf kunt doen om een terugkerende verstopping te voorkomen! Stel gerust alle vragen die je hebt gezien het onze missie is om de verstopping niet alleen nu te verhelpen, maar ook te zorgen dat deze niet meer terugkomt.

Referenties in Purmerend


Prima en snelle service

Stephan Kluze, Purmerend


's ochtends gebeld en 's middags weer gebruik kunnen maken van het toilet, bedankt Roan!

Fam Rijnhart, Purmerend


Gootsteen binnen mum van tijd ontstopt, super service

Fam Franken, Purmerend