Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Professionele lekdetectie in Purmerend

Heeft u last van een lekkage in Purmerend, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op zonder te hoeven slopen! Met behulp van de nieuwste apparatuur sporen wij de lekkage snel en professioneel voor u op zonder eerst door muren te hoeven breken. De verzekering vergoedt de lekdetectie dus ook daar hoef jij geen zorgen om te maken, wel zo prettig!

lekdetectie purmerend


Voor alle soorten lekkages


Hoogwaardige lekdetectie in Purmerend


Zonder hak of breekwerk


Vergoed door de verzekeraars

Bel 24/7 0618136294


Wat kunnen wij voor je ontstoppen?


Lekdetectie in Purmerend tegen een vast bedrag


Een lekkage zelf is al vervelend genoeg. Je wilt niet dat daarbij ook nog eens muren gesloopt moeten worden om de lekkage te achterhalen. Ontstoppingsdienst Purmerend voert professionele, door de verzekering erkende, lekdetecties uit tegen het vaste bedrag van €350 zonder dat er hak of breekwerk nodig is! Je krijgt van ons een volledig rapport zodat de verzekering weet waar de lekkage vandaan komt en wat er nodig is om deze te verhelpen, zodat je snel weer verder kunt. Bel ons op om vandaag nog een afspraak voor lekdetectie in Purmerend ingepland te hebben!

lekdetectie Purmerend

Hier rijden onze loodgieters in Purmerend


Doordat onze ontstoppers lokaal werken in Purmerend zijn zij altijd in de buurt om direct in actie te komen! Daarom zijn wij bij spoed de partij die het snelst kan handelen in Purmerend en omgeving. Onze loodgieters zijn 24/7 beschikbaar om verstoppingen in heel Purmerend en omgeving te verhelpen, ongeacht de dag, tijdstip of de locatie!

Van de Purmer-Zuid tot aan Gors-Noord en Overwhere-Zuid, door heel Purmerend hebben wij huishoudens van een vervelende verstopping af geholpen. Met de juiste apparatuur, een passie voor zijn vak, duidelijke uitleg en vriendelijke tarieven staan onze ontstoppers klaar om ook bij jou de verstopping binnen een dag te verhelpen!


Meer informatie
Ontstoppingsdienst Purmerend

Onze werkwijze


1

Binnen een dag een loodgieter in Purmerend

Meld je verstopping bij ons via het formulier of telefonisch wanneer het echt spoed betreft. Wij nemen direct contact op met een van onze beschikbare loodgieters in Purmerend om het probleem razendsnel en vooral goed verholpen te hebben. Negen van de tien klanten weten wij dezelfde dag nog te helpen!

2

Langdurige oplossing

Onze ontstoppers brengen elke verstopping uitvoerig in kaart en brengen vervolgens de klant op de hoogte van de te nemen stappen en bijhorende kosten voor we aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat we een verstopping niet alleen aan de oppervlakte verstoppen, maar alle achterliggende oorzaken ook verholpen zijn. Zo ben je als klant verzekerd dat ook na dat wij weg zijn de verstopping weg blijft!

3

Advies voor de toekomst

Een verstopping kan veroorzaakt worden door slijtage, maar vaker wordt een verstopping veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom geven onze loodgieters na de ontstopping altijd advies over wat je zelf kunt doen om een terugkerende verstopping te voorkomen! Stel gerust alle vragen die je hebt gezien het onze missie is om de verstopping niet alleen nu te verhelpen, maar ook te zorgen dat deze niet meer terugkomt.

Referenties in Purmerend


Prima en snelle service

Stephan Kluze, Purmerend


's ochtends gebeld en 's middags weer gebruik kunnen maken van het toilet, bedankt Roan!

Fam Rijnhart, Purmerend


Gootsteen binnen mum van tijd ontstopt, super service

Fam Franken, Purmerend