Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364

Loodgieter nodig in Purmerend?
Bel 0851302364


Onze loodgieter ontstopt jouw WC in Purmerend

Een verstopt toilet is geen pretje, al helemaal als je in een appartement woont waar je maar 1 toilet kunt gebruiken. Wat de situatie ook is, onze loodgieters in Purmerend staan 24/7 klaar om een verstopping aan jouw toilet binnen een dag te verhelpen! Op deze pagina vind je daarnaast enkele tips die je zou kunne toepassen om zelf de verstopping te verhelpen. Kom je er niet uit? Dan zijn altijd in de buurt om voor je aan de slag te gaan.Binnen een dag ter plaatse


Zeer ervaren loodgieters


Lokale loodgieters in Purmerend


Eerlijk over ons tarief


Bel 24/7 0851302364

Wat kunnen wij voor je ontstoppen?


Is jouw WC in Purmerend verstopt?


Dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf! Ondanks dat onze loodgieters altijd in de buurt zijn om snel in actie te komen, kunnen wij ons voorstellen dat je eerst het een en ander zelf wilt proberen om de verstopping te verhelpen. Voor je hiermee aan de slag gaat geven wij je graag een aantal tips wat je in het geval van een verstopt toilet beter niet kunt doen!

• Nog een keer doorspoelen. Meer water op een verstopping gooien zorgt er voor dat er meer water... omhoog komt! Doorspoelen staat altijd gelijk aan een overstroming, niet doen dus.

• Van alles uitproberen. Dit resulteert vaak in ondoordachte acties wat de kans op het verergeren van de verstopping en bijkomende schades vergroot! Laat je dus altijd goed adviseren voor je start.

• Verschillende chemische ontstoppers gebruiken. Chemische ontstoppers bestaan uit chemische componenten die je, tenzij je een wetenschapper bent, niet zomaar dient te mixen. Wanneer je dit toch doet loop je groot risico je sanitair te beschadigen en loop je ook nog eens gezondheidsrisco's. Niet doen dus!

wc verstopping verhelpen Purmerend
wc verstopping verhelpen Purmerend

Probeer deze tips om je WC zelf te ontstoppen


Gebruik een plopper. Dit is de traditionele ontstopper die iedereen kent. Maak het rubber van de plopper flexibel door hem warm te maken en beweeg hem rustig heen en weer in het toilet. Met een beetje geluk komt de verstopping los!

Met de hand ontstoppen. Niet het meest frisse idee, maar wel erg effectief als zichtbaar is wat de verstopping veroorzaakt heeft. Trek rubberen handschoenen aan en verwijder de zichtbare verstopping. Bekijk vervolgens of het water wegloopt.

Probeer een ontstoppingsveer. Let op, dit is enkel voor de gevorderde ontstopper. Een ontstoppingsveer heeft een hoog risico op beschadigingen, gebruik de veer dan ook alleen wanneer je zeker weet wat je doet om de verstopping uit de afvoer te halen.

Vandaag nog een loodgieter in Purmerend nodig om jouw toilet te ontstoppen?


ontstopper Almere inschakelen Wij hopen dat de tips op deze pagina je een zet in de goede richting hebben geven. Tegelijkertijd beseffen wij ons dat deze tips enkel bij oppervlakkige verstoppingen helpen of de oplossing van tijdelijke aard is. Hebben de tips in jouw situatie niet geholpen, is de situatie te heftig om zelf aan te pakken of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan staan onze loodgieters 24/7 klaar in Purmerend om de verstopping te verhelpen.

Onze ontstoppers werken lokaal in Purmerend en zijn altijd in de buurt om bij spoed direct in actie te komen. Hierdoor is onze reactiesnelheid een stuk sneller dan andere ontstoppers, negen van de tien klanten helpen wij dezelfde dag nog! Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde loodgieters die hoogwaardige materialen tot hun beschikking hebben. Hiermee brengen zij eerst de verstopping volledig in kaart, vertellen jou als klant wat de oorzaak is en hoe we het gaan verhelpen, we berekenen het bijbehorende prijskaartje en gaan pas aan de slag wanneer jij hier akkoord mee bent. Na afloop ontvang je ook nog eens professioneel advies hoe je een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Met deze heldere werkwijze hebben wij al vele huishoudens in Purmerend van een verstopping af geholpen. Ben jij de volgende? Bel dan snel om direct een afspraak in te plannen!


Professionele loodgieters uit Purmerend


Elke moment van de dag beschikbaar


Eerlijk ontstop tarief


100% tevreden klanten!

Hier rijden onze loodgieters in Purmerend


Doordat onze ontstoppers lokaal werken in Purmerend zijn zij altijd in de buurt om direct in actie te komen! Daarom zijn wij bij spoed de partij die het snelst kan handelen in Purmerend en omgeving. Onze loodgieters zijn 24/7 beschikbaar om verstoppingen in heel Purmerend en omgeving te verhelpen, ongeacht de dag, tijdstip of de locatie!

Van de Purmer-Zuid tot aan Gors-Noord en Overwhere-Zuid, door heel Purmerend hebben wij huishoudens van een vervelende verstopping af geholpen. Met de juiste apparatuur, een passie voor zijn vak, duidelijke uitleg en vriendelijke tarieven staan onze ontstoppers klaar om ook bij jou de verstopping binnen een dag te verhelpen!


Meer informatie
Ontstoppingsdienst Purmerend

Onze werkwijze


1

Binnen een dag een loodgieter in Purmerend

Meld je verstopping bij ons via het formulier of telefonisch wanneer het echt spoed betreft. Wij nemen direct contact op met een van onze beschikbare loodgieters in Purmerend om het probleem razendsnel en vooral goed verholpen te hebben. Negen van de tien klanten weten wij dezelfde dag nog te helpen!

2

Langdurige oplossing

Onze ontstoppers brengen elke verstopping uitvoerig in kaart en brengen vervolgens de klant op de hoogte van de te nemen stappen en bijhorende kosten voor we aan de slag gaan. Zo zorgen wij ervoor dat we een verstopping niet alleen aan de oppervlakte verstoppen, maar alle achterliggende oorzaken ook verholpen zijn. Zo ben je als klant verzekerd dat ook na dat wij weg zijn de verstopping weg blijft!

3

Advies voor de toekomst

Een verstopping kan veroorzaakt worden door slijtage, maar vaker wordt een verstopping veroorzaakt door menselijk handelen. Daarom geven onze loodgieters na de ontstopping altijd advies over wat je zelf kunt doen om een terugkerende verstopping te voorkomen! Stel gerust alle vragen die je hebt gezien het onze missie is om de verstopping niet alleen nu te verhelpen, maar ook te zorgen dat deze niet meer terugkomt.

Referenties in Purmerend


Goed en snel de oorzaak gevonden en vakkundig opgelost, helemaal top.

Frank, Purmerend


Gootsteen binnen mum van tijd ontstopt, super service

Fam Franken, Purmerend


's ochtends gebeld en 's middags weer gebruik kunnen maken van het toilet, bedankt Roan!

Fam Rijnhart, Purmerend